sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Cutin oikealla puolella


Päivä alkoi hyvin. Olimme aamulenkillä (niin kuin joka aamu kisapäivänä) ja juuri saapumassa takaisin hotelille, kun näimme taivaalla tähdenlennon. Siitä tiesin että päivästä ei voi tulla huono ja tänään pelasinkin urani parhaan kierroksen, -7. Etuysi meni yhden alle. Peli oli hieman jähmeää eivätkä putit oikein uponneet. Takaysillä sain juonesta kiinni ja se menikin paremmin. Lopputuloksena siis 65, jes!

Kierroksen suurin jännitysmomentti osui viimeiselle väylälle joka on par5. Löin hyvän avauksen ja siitä lähdin yrittämään kahdella päälle. Pallo ei kuitenkaan ollut kanssani samoilla linjoilla, vaan päätyi väylän vasempaan reunaan kumpujen ja mainoskylttien taakse. Pallo makasi kahden pienen kiven tukemana savimaalla. Tuomari tuli paikalle ja totesi onneksemme että mainoskyltin saa siirtää pois edestä.
Pallo olisi voinut lähteä oikeastaan mihin vaan, sen verran mielenkiintoisella paikalla se sijaitsi.  Kuitenkin, pallo tuli alas kummuilla ja vieri greeniä pitkin jääden noin 3,5 metriin. Siitä putti sisään, ja kierroksen seitsemäs birdie oli sinetöity;)

Huomenna starttaamme kisan viimeiselle kierrokselle klo 10.
Nyt lähdemme Little Italyyn syömään (toistaiseksi olemme edelleen selvinneet ilman vatsaongelmia joten mennään varman päälle).
Huomiseen ja pitäkää vielä peukut ja varpaatkin pystyssä!

PS (Viivin lisäys): Kerron teille vielä jutun viitaten Nooran uuteen harrastukseen eli ristikoihin. Tänään aamulla kellomme soi kuudelta. Kävin kylppärissä ja tulin takaisin noin klo 6.03 niin huoneessa oli jo valot päällä ja Noora istui sängyllä ristikkolehti+kynä kädessä! ”Mitä tässä kuvassa sun mielestä on?” ”Mikä tähän tulis, alkaa K:lla ja loppuu A:han, neljä kirjainta?” Ja siis kuudelta aamulla… :)

9 kommenttia:

  1. Hengessä mukana, tsemppiä huomiselle!

    VastaaPoista
  2. Oliko siinä kuvassa KALA ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme ymmärrä, mikä kala ja missä?

      Poista
    2. Hahah meillä oli niin pitkät piuhat että tajuttiin vasta nyt!! :) Siinä oli KELA!

      Poista
  3. Huima suoritus tänään! Ei näköjään olla turhaan punnuksia nosteltu. Ja kai sä vähän muutakin treenaillut olet.

    Spirittiä huomiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on punnusten nostelusta ollut paljon hyötyä, kiitos! Mennään puntille heti kun pääsen kotiin!

      Poista
  4. Täällä ollaan sormet ja varpaat pystyssä. Pelatkaa rennosti ja tuuria matkaan!

    VastaaPoista