perjantai 14. joulukuuta 2012

Toista päivää viedään


Tänään tulos 72 (par). Tuloskortti oli melko tylsä, yksi birkku ja yksi bogey. Alussa sain hyviä paareja sisään, joka nosti itseluottamusta suuresti. Pelasin tosi varmaa peliä koko taka 9:n ja nautin pelaamisesta. Mun yksi suurimmista tavoitteista tänne Marokkoon onkin, että nautin jokaisesta hetkestä golfkentällä. Ja voin rehellisesti sanoa, että se on pitänyt aika hyvin :) lukuunottamatta eilistä, hehheh. Mutta se on nyt unohdettu! 

Tänään löin tosi hyviä draiveja ja onnistuinkin välttelemään bunkkereita melko hyvin. Viimeisellä avaus lipsahti kuitenkin bunkkeriin ja taas oltiin vaikeuksissa. Siitä muodostuikin kierroksen ainoa bogi. 

Kierroksen mieleenpainuvin hetki oli kun väylällä 4 (mun 13) löin lähestymisen, joka tippui noin 1,5m ennen reikää ja osui ihan lipputangon alareunaan. Lyönti oli loistava, mutta siinä oli niin paljon spinniä että se imi pallon 4 metriä taaksepäin. 

Huomenna taas aamustartti 8.40 Al Maadenilla. Tällä kertaa lähden 10 tiiltä. Tykkään lähteä ensimmäisiin lähtöihin, jolloin peli kulkee ripeästi ja griinitkin ovat vielä hyvässä kunnossa :) mutta nyt katsomaan nukkumattia, öitä kaikille lukijoille! Pitäkäähän peukut pystyssä meille! 

Ps. Tänään totesimme, että emme ole vielä kyllästyneitä toisiimme! Haha, hyvä niin! 14 päivää takana ja 4 vielä edessä. 

- Noora ja Viivi

4 kommenttia:

  1. Hienosti olette pärjäilleet. Jatkakaa samaan malliin, sekä pelaamista että blogikirjoittelua!

    VastaaPoista
  2. hieno rundi tännään-aivan upea suoritus loppureihillä!!!
    zempii from hua hin

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Tsempataan loppuun asti!

    VastaaPoista