maanantai 17. joulukuuta 2012

Yksi unelma saavutettu

Finaalin viimeinen päivä on nyt ohi. Tulokseksi tänään 73 mikä tarkoittaa jaettua 31. sijaa. Tulen saamaan kategorian joka oikeuttaa pelaamaan ehkä 7-10 kisassa, tarkkaa määrää ei vielä tiedä.

Olen tyytyväinen peleihini ja tuntuu etten olisi voinut tehdä mitään enää paremmin. Kokemuksena kisa oli meille molemmille huikea, vaikka paineen alla oltiinkin monen monta kertaa.

Tänään toteutui suuri unelmani, siirryn nyt ammattilaiseksi ja pääsen pelaamaan LET:lle. Odotan innolla tulevia kisoja ja aion nauttia niistä täysillä.

Kiitos teille kaikille hurjasta tsempistä mitä olette meille antaneet. Arvostamme sitä todella paljon! Ja kiitos kaikille tähän mennessä minuun uskoneille ja tukeneille! Olette olleet auttamassa minua tähän pisteeseen ja olen siitä erityisen kiitollinen.

Nyt kun siirryn ammattilaiseksi toivon löytäväni  yhteistyökumppaneita rinnalleni joiden avulla golfammattilaisuus olisi mahdollista.

Terkuin Noora ja Viivi

Ps. Ihanaa päästä huomenna kotiin!
Pps. Ette varmaan arvaa että menemme tänään syömään Little Italyyn?
Ppps. KIITOS VIELÄ KAIKILLE!

10 kommenttia:

  1. Oli hiukean siistiä seurailla pelejäsi, ja teidän kirjoituksia, kuluneen parin viikon aikana. Näitä blogijuttuja sitten ensi kaudella lisää, oikein hauskaa lueskeltavaa livescoringin seurailun lomasssa. Onnittelut saavutuksesta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitoksia myös mukavasta kommentista. On ollut huikeaa että olette löytäneet meidän blogin ja tykänneet jutuista!

      Poista
  2. Onnittelut kovan rupean kunnialla selvittämisestä ja tietenkin menestystä seuraavalla tasolla!

    VastaaPoista
  3. MAHTAVAA!!!

    Tulkaa pian kotiin!!! Tääl muutama ristikkolehti oottelee Nooraa. Voidaan vaik yhes aamuisin 6:lta täytellä niitä ennen töihinlähtöö :)
    ej

    VastaaPoista
  4. Onnea ammattilaisuralle!

    VastaaPoista
  5. Onnea Annukka!
    Todella hienoa että saavutit unelmasi!
    Odotamme seuraavia hienoja suorituksia LET:llä.
    Oikein mukavaa joulua!
    Alex, Nina, Tommi

    VastaaPoista
  6. Kiitos:) Ja hyvää joulua myös teille kaikille!

    VastaaPoista