keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Huomenna alkaa kisa

Noniin, taas on treenit saatu treenailtua ja olen valmiina huomiseen! Pelaan siis Al Maadenilla ja tiiaikani on 9.30 (11.30 suomen aikaa).

Griinit vaikuttivat tänään vähän paremmilta ja nopeammilta kuin viimeisinä kisapäivinä. Niillä treenaamista on rajoitettu, jotta ne pysyisivät putattavassa kunnossa. Tänään ilmoitustaululle oli tullut lappu, etteivät kädit saa seistä harjoitusgriinillä ollenkaan.


Välipäivät sujuivat siis hyvin, olen tehnyt fysiikkatreeniä, hakenut tuntumaa lyöntiin ja tarkastanut alkuasennon niin lyönnissä kuin putissakin. Omaan treeniohjelmaani kotona Suomessa kuuluu paljon fysiikkatreeniä ja harmittaakin kun reissuissa on harvoin hyviä kuntosaleja. Meidän hotellin kuntosalilla on vain muutamia käsipainoja ja pari täysin turhanpäiväistä laitetta. Mulle riittäisi pelkkä tanko ja muutama levypaino, jotta saisi tehtyä rinnallevetoa ja kyykkyä. Onneksi tajusin ottaa oman 1,5kg kuntopallon mukaan niin olen saanut tehtyä räjähtävää treeniä sen avulla.

Tästä starttaamme huomenna!

Tänään oli myös kuvaus LET:in nettisivuja varten, jossa kaikista pelaajista otettiin kasvokuvat. Kuvaaja otti noin kymmenen kuvaa ja sai itse päättää minkä haluaa nettisivulle laitettavan. En tiedä onko se hyvä idea antaa meidän naisten itse päättää mikä kuva valitaan, sillä meidät tuntien kelvollisen kuvan löytämiseen voi mennä ikuisuus! Itselläni taisi käydä juuri näin, hehheh...

Iloiset fiilikset ennen finaalia.

Olemme menneet joka päivä nukkumaan ennen kymmentä ja heränneet aamuisin suhteellisen virkeinä. Nyt kisapäivinä täytyy maksimoida uni, että jaksaa keskittyä viimeisen kierroksen viimeiseen puttiin asti ;)

Count on it ;)
Olemme enemmänkin kuin iloisia, että otimme ne omat puurot mukaan. Aamupalalla uskaltaa syödä noin 10% siitä mitä on tarjolla. Mehuunkin oli toissapäivänä laitettu jäitä, joten sitäkään ei viitsinyt juoda (niitä tuskin tehdään pullovedestä). Itse uskallan syödä sieltä vain omeletin, joka valmistetaan nenäni edessä! :D

On ollut kiva huomata, että olemme saaneet lisää lukijoita blogillemme! Kiitämme myös tsemppaavista kommenteista :) Niitä lisää! 

Terkuin Noora ja Viivi  

PS. Lopuksi haluaisin esitellä teille Tour caddieni Viivin hehheh... ;)






10 kommenttia:

  1. Tsemppiä peleihin Annukka Möttönen!
    T. Alex, Nina, Tommi

    VastaaPoista
  2. Lujasti tsemppiä seuraaville päiville tytöt! On ollut hauska lukea juttujanne - uskon vakaasti että seuraavat päivät tuovat lisää ilonaihetta tänne pakkasen keskelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Mukava kuulla että olet pitänyt jutuistamme!

      Poista
  3. haha, hienoja kuvia. Huomenna sitten Full-Force päälle.

    t: Tuusulan Taisoni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Meillähän on aina fullforcet päällä;)

      Poista
  4. Tsemppiä karsintaan!

    Olis mielenkiintoista kuulla tarkemmin tuosta fysiikkatreenistä. Vapaat painot, kyykky ja rinnalleveto on asiallinen linja, ei mitään räpellystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Treeniohjelmaani kuuluu tempaus, rinnalleveto, maastaveto, kyykky ym. perus voimaliikkeet. Ohjelmaani kuuluu myös paljon kuntopallon heittoa sekä loikkia.

      Poista
  5. C´mon Noora. Birdiet rullaa reikään yhtä sulavasti kuin kuoharin kuplat nousee pintaan. Hengessä ollaan mukana!

    VastaaPoista