lauantai 8. joulukuuta 2012

Huh mikä päivä!


Kolmas kisakierros on ohi.

Olimme päässeet nelosväylälle, ja Nooran par 5:n kakkoslyönti karkasi hieman väylän vasempaan reunaan. Pallo oli pienen ruohopuskan juuressa. Al Maadenissa on paljon näitä istutettuja puskia, ja kisainfossa puhuttiin että niistä saa vapaadropin. Puskan vieressä oli kuollut oksa, jonka päällä pallo makasi, noin 30 cm irti maasta. Tämä kuollut oksa oli siis kiinni puskassa. 

Noora ja pelikaverit eivät olleet varmoja saako tuossa tilanteessa ottaa vapaadropin vaiko ei, eikä tuomareita ollut näkyvillä, joten päätettiin pelata kahta palloa. Tämän jälkeen emme tienneet mikä varsinainen tulos väylältä oli. Kierroksen jälkeen tuomari haki Nooran ja hänen merkkarinsa ja vei heidät takaisin nelosväylälle, jossa käytiin tapahtumien kulku läpi. Lopulta, kahden tuomarin konsultaation jälkeen, korttiin merkittiin tulokseksi par. Tämän sählingin seurauksena kenttä meni hieman tukkoon, ja kädinä sain juosta (kuten aina täällä) henkeni edestä eteenpäin. Onneksi saimme muutaman väylän jälkeen taas pelistä kiinni. Seiskan tiipaikalla kysyin Nooralta joko on rauha maassa. Vastaukseksi sain ”Ei vielä, kohta on”.  Ja niin olimme taas back in business. 

Henkisesti kierros oli meille molemmille tosi raskas. Liput oli hankalissa paikoissa, ja vaikka Nooralla oli tänään 18 (!!) greeniosumaa, birkkuja siunaantui kaksi.
Maaperä on tosi märkä ja savinen. Greenit menevät päivä päivältä huonompaan kuntoon, saa nähdä miltä ne näyttävät finaalikierroksilla. Pallo pomppii tosi paljon ja onkin tärkeää saada paljon hyviä lähestymisiä sekä pitkät putit lähelle. Kenttämestaritkin ovat huolissaan greeneistä.   
Fiilikset ennen kierrosta

Kädi työssään

Harkkagreeni ei ole ihan parhaimmassa loistossaan

Tankkaukset menossa

Puttitreeniä

Tämä kuva kiteyttää meidän molempien energiatason raskaan kierroksen jälkeen.

Tänään oli pilvistä mutta lämmin. Huomenna on viimeinen kierros karsintaa, ja pelaamme sen Amelkis- kentällä. Tiiaika on 11.50 suomen aikaa.
Kävimme juuri syömässä hotellin marokkolaisessa ravintolassa. Pian lähdemme nukkumaan jotta olemme iskussa huomista varten.

Palataan!

2 kommenttia:

  1. boodit sisaan, siita se lahtee
    zemppii from springfield golf hua hin

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä, parhaamme tehdään!!

    VastaaPoista