lauantai 15. joulukuuta 2012

Kolmas kisapäivä takana


Heippa kaikille!
Blogin päivitys menee aina vähän myöhään. Kierroksen jälkeen vaihdoimme vielä Amelkikselle, missä söimme lounaan ja treenasimme.
(Kenttien välillä kulkee minibussi tunnin välein, joten niillä pääsee sujuvasti vaihtamaan paikkaa.) Tämän jälkeen tulimme hotellille ja hetken rentoilun jälkeen lähdimme syömään vakkaripaikkaamme Little Italyyn, jossa olimme myös eilen.

Mutta tämän päivän puuhailuihin eli siis itse asiaan. Pelasimme -2 eli tuloksen 70. Lyönti ja putti tuntuivat tänään paremmalta kuin eilen. Jos eilen oli yksi lyönti lähellä mennä reikään niin nyt se vasta olikin! Ysiväylällä (kentän 18, aloitimme 10. tiiltä) Noora löi lähestymisen rauta 8:lla. Pallo tippui puoli metriä reiän taakse ja spinnasi jääden 5 cm reiästä. Siinä taisi olla reissun (toistaiseksi) helpoin birdie!

Huomenna starttaamme samaan aikaan kuin tänäänkin, eli paikallista aikaa 8.40. Ja pelaamme sitten Amelkiksen. Pitäkää peukkuja!!

Terkuin,

Viivi ja Noora


PS. Noora elää kisan ajan Facebook- sekä uutispimennossa, joten hän on tänään löytänyt uuden harrastuksen, nimittäin ristikot! Jee! Aloitimme perusteista ja nyt Noora on edennyt niin huimaa vauhtia, että täyttää mun lehteä tossa vieressä :) Uskon että tämä uusi harrastus tuo mahdollisesti Nooralle lisää kärsivällisyyttä;)

6 kommenttia: