tiistai 4. joulukuuta 2012

Tunnelmat ennen viimeistä harkkapäivää

Nyt on harjoituskierrokset saatu pelattua ja nuotitukset valmiita ylihuomista varten! Tänään pelattiin Al Maaden kentällä 18 reikää. Al Maaden on kenttä missä pelataan finaalin viimeinen ja ratkaiseva päivä. Tykätään Viivin kanssa kuitenkin enemmän Amelkis kentästä, koska sielä on enemmän eroavaisuuksia väylien välillä. Se on myös kauniimpi silmälle. Huomenna aamulla selviää kummalle kentälle päästään starttaan torstaina :)

Kelit on ollut melko hyvät, tuulta vain 3m/s. Aamuisin vähän koleaa kuten kuvista huomaatte, rukkaset kädessä saa lämmitellä. Mutta en valita, koska Suomessa kuulemma hieman kylmempi tällä hetkellä! Tänne on luvattu torstaiksi jo 21 astetta ja pilvetön taivas joten täydellinen sää hyvälle golfille ;) pitäkää peukkuja meille.

Ps. Ei vieläkään olla saatu vatsapöpöä vaikka ollaan syöty intialaista ja marokkolaista ruokaa jo parina päivänä. Aamiaisella on vähän epäilyttävän näköisiä ruokia ja juustoja joihin ei uskalla koskea, onneksi meillä on omat Elovena puurot mukana :)

Nyt venyttelyiden kautta nukkumaan ja huomenna vielä viimeiset treenit Amelkis kentällä! Öitä Suomi ja terkkuja!

-Noora ja Viivi

Ps. Alla kuvassa Al Maadenin klubitalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti