tiistai 11. joulukuuta 2012

Välipäivien fiiliksiä

Kävimme aamulla ensimmäiseksi Al Maadenissa hoitamassa kisaan rekisteröitymisen. Samalla selvisi, että pelaan finaalissa A-ryhmässä. 
Aloitan jälleen kerran kisan Al Maadenilta. Huomenna täytyy käydä pelaamassa siellä muutama reikä, koska joitakin väyliä tullaan pidentämään finaaliin. Toiselle kentälle vain yhtä par3:sta tullaan pidentämään, mutta siihen osaan kyllä valita mailan muutenkin.

Huomenna on luvassa viimeinen vähän rennompi päivä, jotta saadaan akut täyteen ennen ylihuomista. Tänään iltapäivällä rentouduimme hotellin hoitolassa hieronnoissa sekä olemme ottaneet iisisti hotellilla. Tätä kirjoittaessamme olemme syömässä ostoskeskuksen italialaisessa ravintolassa. 

Meille on valikoitunut illallispaikaksi kaksi ravintolaa; tämä italialainen sekä hotellin marokkolainen ravintola. Heräämme joka aamu onnellisina siitä että selvisimme taas yhden yön ilman vatsaongelmia, joten olemme päättäneet pitäytyä näissä kahdessa hyväksi todetussa ravintolassa.. Marokkolainen ruoka on todella hyvää ja maukasta, joten onneksemme hotellin ravintolassa ruoka on laadukasta. 
Varsinaisesti syöminen ei ole täällä suuri nautinto, mutta on pakko syödä jotta jaksaa. Meillä on jo ikävä suomalaista ruokaa ja joulukinkku maistuu jo suussa ;)!

Palataan taas huomenna, mahdollisesti myös kuvien kera!

Ps. Tässä italialaisessa ravintolassa on varmasti seudun paras nettiyhteys! 

Pps. Saa kommentoida ;)!

5 kommenttia:

  1. Hauskaa lueskella teidän fiiliksiä sieltä kisakarkeloista. Livescoringia seurataan sitten torstaista alkaen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla että siellä ollaan menossa mukana!

      Poista
  2. Tsemppiä peleihin ja pää kylmänä Tourille asti!

    VastaaPoista
  3. C´mon Noora! Birdie on vain perusputti höystettynä shamppanjan kuplilla!

    VastaaPoista