sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Finaaliin!!



Nyt on ensimmäisen vaiheen viimeinen päivä takana. Kierros oli haastava, mutta lopputulokseksi kirjattiin -3 joten hieno homma! Heti ensimmäisellä väylällä pallo upposi bunkkerin jyrkkään rinteeseen. Sieltä greenille noin kymmeneen metriin. Hermoja koeteltiin heti tämän jälkeen vielä puolentoista metrin bogiputilla.  Saimme taas taistella tuloksia vastaan tovin, kunnes ysiväylällä olimme taas back in business.
Meidän parhaimman kierroksen lisäksi tänään tehtiin myös kisojen katsojaennätys, ysin greenin takana oli 12 katsojaa!

Sää oli samanlainen kun eilen, tuulta ei tosin ollut lähes lainkaan. Kenttänä tänään oli siis Amelkis, jossa greenit ovat säilyneet hiukan paremmassa kunnossa kun Al Maadenissa.

Huomenna on tarkoitus pitää välipäivä. Suuntaamme kaupungille, vanhaan kaupunkiin sekä markkinoille. Tähän mennessä tutuksi on tullut vain hotelli ja eri kentät sekä tietenkin tuo viereinen kauppakeskus johon kävelymatkaa on muutama minuutti. Emme siis tiedä kaupungista juuri mitään.
Viimeiset pallot ennen kierrosta
Treeniä kiekan jälkeen



Mistä huomaa että Noora on käynyt bägillä? Kaikki taskut auki ja naista ei näy missään!

Kilpailu jatkuu 13.12, johon karsinnasta pääsi yhteensä 90 pelaajaa, eli 45 pelaajaa molemmista sarjoista. Suoraan finaaliin pääsee noin 60 pelaajaa. Finaalissa onkin hyvä suomalaisedustus, sillä meitä on siellä neljä! Ykkösvaiheesta Elina Nummenpää sekä Linda Henriksson, ja suoraan finaaliin tulee Sohvi Härkönen.

Finaalissa pelataan viisi kierrosta. Neljännen päivän jälkeen on cut, josta 60 pääsee viimeiselle kierrokselle. 30 parasta saa täyden kategorian LET-kiertueelle.

Nyt nokka kohti Carrefouria ja Little Italya, jonne meinattiin mennä syömään. Ruoasta puheen ollen, olemme toistaiseksi selvinneet ilman vatsavaivoja. Kisapäivinä olemme pelanneet varman päälle ja syöneet joka päivä samoissa tutuissa paikoissa. Muutaman pelaajan olemme nähneet oksentaneen kesken kierroksen.. Mutta yritetään pysyä terveenä, mukana on kolme pulloa käsidesiä ja kaksi purkkia maitohappobakteereja joten eiköhän me pärjätä ;)

Lopuksi vielä haluamme jakaa kanssanne videota matkalla golfkentälle tänään aamulla. Taustalla soi sellainen musiikki josta meidän autokuskit tuntuu pitävän.. Täällä ihmiset (tosin pelkät miehet) hölkkäävät jatkuvasti. Joskus mukana on myös pieniäkin lapsia. Nauttikaa maisemista!

 Palataan!

4 kommenttia: